Nyheter

Nyheter

01Aug

DIGITAL UPPTAKTSTRÄFF FÖR BAUHAUS-LIGAN!

DIGITAL UPPTAKTSTRÄFF FÖR BAUHAUS-LIGAN!
 
Tisdagen den 4 augusti är det dags för den officiella upptaktsträffen för BAUHAUS-ligan.
 
Vi kommer att ta tempen på lagen inför den spännande säsongen som startar den 11 augusti.
 
Säsongen 2020, kommer att sändas på C More och möjligheten finns med eftersändning dagen efter på Elitspeedway.com.
 
Årets upptaktsträff, med samtliga åtta lag i BAUHAUS-ligan blir en perfekt fingervisning vart vi står inför den kommande säsongen.
 
Sändningen startar 14.00 för den digitala upptaktsträffen på Elitspeedway.com och leds av Johannes Wahlberg.
 
Länk till sändningen där du kan följa upptaktsträffen:
Bauhausligan 2020

01Aug

Västervik Speedway VS Corona

Nu är vi mycket nära publikbästa säsongen 2019, 1332! Den 31 juli har ni samarbetspartners, fans och speedwayvänner köpt 1308 fiktiva biljetter. Tack för ert stöd!

På tisdag 4 augusti är det dags för den första matchen på stora banan på Hejla Arena nämligen Toyota Open. Nu hjälps vi åt och spränger publikbästastrecket från 2019 innan tejpen går upp för första heatet i Toyota Open på tisdag! Tillsammans är vi Västervik Speedway! Fiktiva biljetter 200731

31Jul

TOYOTA OPEN Tisdag 4 augusti kl. 19:00 Hejla Arena

TOYOTA OPEN Tisdag 4 augusti kl. 19:00 Hejla Arena
 
Den femte upplagan av Toyota Open körs på Hela Arena på tisdag 4 augusti.
Tävlingen vänder sig i första hand till U23 och yngre förare och vi har stora delar av svensk speedways framtid på plats.
 
Preliminär startlista se tidigare inlägg på sidan.
 
Entré: 150 kr och ingång via depåentrén.
 
På grund av restriktioner vi har att förhålla oss till kan vi endast ta in 50 personer i publiken.
 
Förköp av biljetter sker på kansliet på Hejla Arena kl. 09:00 - 12:00 tfn: 0490-366 91
 
Välkomna!
Annons Toyota Open

30Jul

Medlemsmöte måndag 3 augusti!

Vi träffas i klubbstugan på Hejla Arena kl. 19:00. Vi kommer på grund av coronapandemin att hålla mötet utomhus på Vippen. Välkomna!

30Jul

PRESSRELEASE 3 X Dansk Dynamit!

De sista förarna in i Västerviks trupp blir Mads Hansen, Mikkel B Jensen och Marcus Birkemose. ”Mads ingick i vår trupp innan pandemin slog till så det var en självklarhet att försöka fortsätta samarbetet även om vi fick omförhandla avtalet. Med den professionella inställningen teamet har så såg de bara möjligheter till att få köra flera tävlingar under året. Mikkel har varit i klubben under hela vår resa från Allsvenskan upp till finrummet så det känns utmärkt att vi kom överens om en fortsättning då han har bidragit stort under åren i Västervik och han är en av de bästa lagåkarna jag har jobbat med någonsin. Marcus Birkemose är ett nytt ansikte för Bauhaus-Ligan och är bara 17 år gammal med stora internationella meriter från 85cc och 250cc. Han gör sin andra säsong på stor cykel och jag har fått många fina vitsord från bland andra Erik Gundersen som även har varit behjälplig under diskussionen med teamet. Marcus ingår även i Stal Gorzow organisation men är utlånad till Poznan i liga 2 så det innebär att även han kommer delta i den polska serien under året. Då vi nu har fyllt vår trupp med de 8 st förare över 0,5 i snitt som är maxantalet så innebär det att vi skriver ut Krzysztof Buczkowski ur truppen. Vi har vägt in många aspekter när vi har komponerat den nya utformningen av laget och självklart har de ekonomiska ramarna varit högsta prioritet men även att vi har förare som i möjligaste mån är tillgängliga för laget när de blir uttagna. Därför känner vi oss mycket glada över att vi fått in Mikkel i laget som kör i Gdansk 1 Liga och även Mads och Marcus som representerar lag i 2 Liga i Polen och har det lättare med restriktionerna som det Polska förbundet kräver av förare som lämnar Polen under säsong ”, säger sportchefen Morgan Andersson.   Lagbild 200729  

Våra samarbetspartners